FabeCars Exclusive

Autohandelaar

Professioneel team

Fabe Cars

Wij zijn een enthousiast team van autohandelaars en specialisten.

Fabe Cars specialist: deskundig advies op maat
 
Door onze ruime ervaring als autohandelaar, weten wij precies wat onze klanten van ons verwachten. Als u uw auto wilt verkopen aan een autohandelaar, dan verwacht u een eerlijke prijs, een snelle afhandeling en een vriendelijke service. Dit is dan ook wat wij u kunnen bieden. Onze ophaalservice (pick-up) rijdt door heel Nederland om de opgekochte auto’s op te halen. Uiteraard krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.
 
Al onze, overwegend dealer onderhouden, auto’s worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Prijzen die ruim onder de normale marktwaarde liggen! U bekijkt, test en keurt de auto van jouw keuze, en wij leveren de auto direct aan tegen handelaars conditie’s. Dus zonder garantie, maar tegen een superscherpe prijs!
 
 
Alle occasions zijn persoonlijk geselecteerd en grondig gecontroleerd zodat de betrouwbaarheid van het aanbod gegarandeerd is. 
Als u een auto wilt inruilen bent u van harte welkom. Wij doen ons best om u te voorzien van een goed inruilvoorstel. 
 
Hoewel wij de nodige zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maken van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de (aan)geboden informatie.
 

Afspraak maken

Maak een afspraak met ons, wij helpen je graag verder.

Als je vragen hebt over onze occasions, financiering of pick-up service, kan je ons direct bellen op nummer: 0347-769020.
Wij zijn van maandag tot en met zaterdag per telefoon direct bereikbaar.
Zondag zijn wij op afspraak open.