FabeCars Exclusive

Import occasions

Uniek aanbod modellen

Import occasions

Steeds meer mensen hebben interesse om een auto te importeren uit het buitenland in plaats van er een te kopen in Nederland. Met name Duitsland is erg populair en de vele voordelen van het importeren uit Duitsland liegen er niet om en maken het natuurlijk erg interessant. Om te beginnen uiteraard het prijsvoordeel, omdat auto's in Duitsland nu eenmaal goedkoper zijn dan in Nederland. Ook zijn de auto’s vaak net iets luxer uitgevoerd dan Nederlandse occasions, omdat het overgrote deel uit de lease komt. Daarbij is het aanbod occasions in Duitsland vele malen groter dan in Nederland, en dus is er veel meer keus.
 

Kunnen wij u verder helpen?

Wij begrijpen als geen ander dat het erg prettig is om wat ondersteuning te krijgen van een professional bij dit hele import proces. Het neemt namelijk wel wat tijd in beslag, en hier zit niet iedereen op te wachten. Daarbij werken wij al jaren samen met veel Duitse auto bedrijven, en kunnen daarom goed onderhandelen en snel zaken doen. Wij kunnen u voorzien van alle belangrijke informatie, en u informeren over de totale import kosten. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Daarbij kunnen wij het transport voor u verzorgen, zodat uw nieuwe aanwinst bij u voor de deur wordt afgeleverd!

Heeft u een auto in het buitenland op het oog en kunt u wat ondersteuning gebruiken, of is auto import nieuw voor u en wilt u wat meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen of vrijblijvend een afspraak maken op locatie. Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u op weg te helpen waar u wenst.

U kunt ons direct bellen op telefoonnummer: 06-24298995, of laat even een bericht achter via het contact formulier, dan nemen wij contact met u op.