FabeCars Exclusive

Taxeren en verkopen

Goed geregeld

Uw auto verkopen

Wij zijn u graag van dienst bij de verkoop van uw auto. Wij begrijpen dat niet iedereen tijd en zin heeft om alles rondom de verkoop van een auto te regelen, en daarom nemen wij dit graag bij u uit handen. Wij kijken voor u wat de huidige waarde op dit moment is, en adviseren u dan ook op welke manier we de auto zouden kunnen aanbieden voor een zo gunstig mogelijke verkoop. 
 
Uw auto kan in onze showroom geplaatst worden, zodat potentiele klanten deze bij een professioneel autobedrijf kunnen komen bezichtigen. U hoeft hierdoor geen vreemde mensen aan u deur te ontvangen, en daarbij wekt het een stuk vertrouwen naar klanten toe. Ons team kan bezichtigingen inplannen en geinteresseerden van alle gewenste informatie voorzien. Wij verzorgen natuurlijk ook professioneel fotomateriaal van uw auto, en adverteren deze op diverse auto verkoop websites. Al het contact hieromtrent verloopt ook weer via ons. Uiteraard gaat alles in overleg met u als eigenaar, want dit blijft u tot de auto daadwerkelijk wordt verkocht.
 
Wij werken middels een consignatieovereenkomst, waar alle gemaakte afspraken netjes in komen te staan. Zo weet u waar u aan toe bent, en komt u nooit voor verrassingen te staan.
 
Wilt u hier meer over weten? Vul dan onderstaand formulier in om een belafspraak in te plannen. Uiteraard kunt u ons ook altijd zelf telefonisch bereiken op telefoonnummer: 06-24298995.